Poslovni susreti TATRA Expo Construction and Living 2016

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne susrete pod nazivom TATRA Expo Construction and Living 2016 koji će se održati 15. travnja 2016 u Popradu (Slovačka), tijekom 17. Međunarodnog sajma graditeljstva. Ovaj sajam donosi nove trendove u građevinarstvu i arhitekturi, a poslovni razgovori biti će izvrsna prilika za sve tvrtke koje posluju u sektoru građevine i traže nove poslovne prilike i prekogranične partnere za buduću suradnju.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 20 minuta.

Glavne teme susreta:

  • građevinarstvo – usluge građenja
  • tehnologija građenja, novi materijali i proizvodi
  • materijali za izolaciju, grijanje, armaturu
  • klimatizacija, ventilacija, čišćenje, hlađenje
  • drvo i materijali za izradu namještaja
  • Interijer i stambeni prostor

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na https://www.b2match.eu/tatraexpo2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija