Poziv na radionicu „Patentne informacije i pretraživanje patentnih baza“

U organizaciji Poslovno inovacijskog centra Hrvatske – BICRO i Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo (DZIV) u srijedu 14.12.2011. s početkom u 9.00 h u prostorijama Algebra učilišta, na adresi Ilica 242 (ulaz iz Domobranske), u učionica broj „4“, održat će se radionica „Patentne informacije i pretraživanje patentnih baza“.

Radionica je namijenjena malim i srednje velikim tvrtkama koje žele bolje upoznati način korištenja informacija iz javno dostupnih patentnih baza kako bi ostvarili rast i daljnji razvoj svog poduzeća.

Glavni ciljevi ove radionice su:

  • Upoznavanje s osnovnim pojmovima patenata
  • Prezentacija metodologija pretraživanja patentnih baza
  • Praktični primjeri pretraživanja patentnih baza

Prijave na radionicu primaju se isključivo putem ONLINE prijave kojoj možete pristupiti OVDJE, zaključno do 12.12.2011. godine do 14h.

Parking nije osiguran, no može se koristiti po cijeni od 7 kn/h do 16h, te po 1 kn/h iza 16h. Predlažemo korištenje javnog prijevoza.

Za točnu lokaciju u http://maps.google.com/ upišite: 45.814814,15.944885

Kontakt osoba: Vedran Đidara

Tel: 01 2352 628

E-mail: vedran.didara@bicro.hr

Radionica je nastavak ciklusa edukacije o intelektualnom vlasništvu koje u okviru Europske poduzetničke mreže  EEN-a organizira BICRO, vladina agencija za provedbu programa potpore tehnologijskom razvoju i glavni partner u EEN-u Hrvatske za inovacije i transfer tehnologije u suradnji s DZIV-om. Sljedeća radionica održat će se početkom prosinca ove godine.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docprogram-iv-12 2011-patentno pretrazivanje.doc (1,02 mb)