Poslovni susreti "Uspješni u Sloveniji" u okviru sajma MOS Celje


Slovenska komora za obrtništvo i malo poduzetništvo, Austrijski ured za vanjsku trgovinu iz Ljubljane i Europska poduzetnička mreža organiziraju Međunarodne poslovne susrete – „Uspješni u Sloveniji“ („Successful in Slovenia“), 14. rujna 2017., u sklopu 50. Međunarodnog sajma MOS u Celju

Osim poslovnih susreta, moći ćete sudjelovati na radionici „Kako pronaći pravog prodajnog i distribucijskog partnera“, čuti uspješne priče i savjete o prekograničnom poslovanju i uspostaviti nova poslovna poznanstava s međunarodnim tvrtkama. 

Glavne teme

Obnovljivi izvori energije
Okoliš
Obrada metala
Graditeljstvo
Obrada drveta
Elektroindustrija
Plastika
Logistika
Prehrambena industrija

Zašto sudjelovati?

U samo jednom danu možete susresti brojne potencijalne partnere i tako uštediti vrijeme i novac u potrazi za pravim partnerom.
Ideja je da svoju inovativnu projektnu ideju, tehnologiju ili ekspertizu prezentirate online na registracijskoj platformi, a zatim zatražite sastanke s partnerima koji su se također prijavili za poslovne susrete.
U sklopu događanja održat će se i radionica - Kako pronaći pravog prodajnog i distribucijskog partnera.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno.

Međutim, postoji opcija naplate „no show fee“ u iznosu od 50 Eura (bez PDV-a) ukoliko se prijavite i ne pojavite, a ne otkažete sudjelovanje do 10. rujna (krajnji rok za otkazivanje sudjelovanja).

Prijave i biranje poslovnih partnera mogući su na sljedećoj poveznici: 

https://www.b2match.eu/slovenia2017 do 10. rujna.

Za više informacija, obratite se sljedećm kontaktu:

Jelena Ravlić
Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža
Tel: 01/ 456 1763
jravlic@hgk.hr  
Lokacija