Poslovni susreti na Međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda i delikatesa TAVOLA

U okviru Međunarodnog sajma prehrambenih proizvoda i delikatesa TAVOLA, Europska poduzetnička mreža organizira poslovne susrete iz područja prehrambene industrije koji će se održati 14. ožujka 2016 u gradu Kortrijk u Belgiji.

Ovaj sajam idealno je mjesto za profesionalne susrete iz sektora fine delikatesne hrane i svježih proizvoda. EEN mreža omogućiti će hrvatskim poduzetnicima sudjelovanje u poslovnim razgovorima s europskim tvrtkama koje žele obogatiti i proširiti svoju ponudu novim kvalitetnim proizvodima. Ostvarite mnogobrojne kontakte s predstavnicima maloprodajnih i veleprodajnih kompanija, uvoznicima prehrambenih proizvoda i trgovcima delikatesama.

Upute za kupce:
Pregledajte popisa sudionika i pošaljite zahtjeve za sastanke za one tvrtke koje Vas zanimaju. Ako želite upoznati nekog proizvođača koji nije naveden na popisu, slobodno nam pošaljite ime njihove tvrtke a mi ćemo se potruditi omogućiti Vam susret.

Upute za proizvođače:
Registrirane tvrtke mogu označiti kupce za koje su zainteresirane, ali ne mogu same poslati zahtjev za sastankom s njima. Potrebno je napisati detaljan i kompletan profil Vaše tvrtke koji uključuje i slike vaših proizvoda.
Nakon registracije: ukoliko primite zahtjev za sastanak s kupcima, molimo Vas da ga prihvatite ili odbijete

Dva tjedna prije samih susreta dobit ćete osobni raspored sastanaka sa pojedinim tvrtkama.

Prijavljenim tvrtkama biti će omogućeno:

  • - Sudjelovanje na poslovnim razgovorima (14. ožujka 9.30 do 19.00 sati)
  • - Besplatan ulaz na Sajam Tavola
  • - Druženje uz koktel na koji su pozvani tvrtke iz svih zemalja

Više informacija o događanju kao i upute za registraciju možete pronaći na https://www.b2match.eu/FoodBusinessMeetings2016

Sudjelovanje poslovnim susretima je besplatno, ali kako bi se sačuvala kvaliteta sastanaka i spriječilo otkazivanje ili ne pojavljivanje tvrtki u zadnji tren, organizatori događanja naplatiti će 100 eura za sve sudionike koji su odustali bez informiranja organizatora najmanje 3 dana prije događanja (rok je 10. ožujka u 23h59 )

Kontakt osoba:

Jelena Ravlić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 763
E-mail: jravlic@hgk.hr

Lokacija