Europska poduzetnička mreža pokrovitelj je konferencije o intelektualnom vlasništvu INTELEKTIV

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da sudjelujete na 3. godišnjoj konferenciji o komercijalizaciji, upravljanju i zaštiti intelektualnog vlasništva Intelektiv, u organizaciji Američke gospodarske komore u Hrvatskoj (AmCham). Aktualna gospodarska tematika koja će se odraziti na ovogodišnji program Intelektiva je pridruženje Hrvatske Europskoj uniji.

Intelektiv 2012. će stoga u prijepodnevnom dijelu programa kroz niz stručnih predavanja pružiti uvid u kretanja EU zakonodavstva, pregled trenutne situacije u Srednjoj i Istočnoj Europi s naglaskom na izazove provođenja mjera zaštite intelektualne imovine.

U popodnevnom dijelu predviđena su 4 panela koji su razvrstani u 2 šire teme: Inovacije i potencijali te Novi poslovni modeli u digitalnoj ekonomiji. Dinamična diskusija i razmjena iskustava među sudionicima konferencije – poduzetnicima, pravnim stručnjacima i predstavnicima nadležnih institucija neosporno će pridonijeti kvaliteti događanja.

Predstavnik BICRO-a, gospodin Ivo Friganović, viši izvršni direktor Sektora za inovacije, sudionik je panela “Biti inovativan u Hrvatskoj” koji se održava u poslijepodnevnom dijelu konferencije.


Za sve dodatne informacije, program, govornike i prijave molimo posjetite www.intelektiv.com

Lokacija