Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na poslovni susret "B2Fair" u Luxemburgu

Tražite li nove poslovne kontakte u srcu Europe?
Zanima Vas susret s tvrtkama iz različitih sektora iz mnogih zemalja na jednom mjestu?

Onda su poslovni susreti B2Fair koji će biti organizirani u Luksemburgu, 13. i 14. lipnja 2012 tijekom gospodarskog sajma "Poslovni dani velike regije" pravo je mjesto za vas!!!

Smješten u samom srcu Europe, sajam "Greater Region" obuhvaća područja Velikog Vojvodstva Luksemburga, Valonije u Belgiji, Lorraine u Francuskoj i Rheinland-Pfalz i Saarland u Njemačkoj. Zbog svojih prekograničnih poslovnih odnosa na dnevnoj bazi već desetljećima "Greater Region" je primjer europske integracije. Sajam "Poslovni dani velike regije" usredotočiti će se na najvažnije sektore ovog geografskog područja.

- Okoliš i energija 

- Automobilski sektor

- Eko gradnja i održivi razvoj

-Zrakoplovstvo

- E-mobilnost 

- ICT, e-commerce i web-marketing

Strojevi, metalurgija & robotika 

- Usluge za tvrtke.

- Prijevoz i logistika

Osim tvrtki iz Velike regije, sudionici  B2Fair poslovnih susreta pristižu iz brojnih drugih zemalja.

Sajam poslovnih dana velike regije osim izložbenih štandova i događaja B2Fair sadržavat će i mnoge druge događaje, kao što su interaktivne konferencije, TV pozornica i umrežavanje i domjenak. U privitku vam dostavljamo pozivnicu za sajam.

Kotizacija iznosi 175.00 EUR za prvoprijavljenog predstavnika tvrtke i 75,00 eura za svakog dodatnog sudionika. Dodatne usluge mogu se naručiti putem interneta, za vrijeme registracije. Cijena od 100,00 EUR (50,00 EURa za svakog dodatnog sudionika) posebna je pogodnost za one tvrtke koje se registriraju do 30. ožujka 2012. Više informacija o događanju  dostupno je od 29. veljače 2012 na www.b2faironline.com/gr-businessdays2012.  

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfgrbd information en.pdf (2,25 mb)docpartnership form een.doc (262,00 kb)