BALTIC FASHION&TEXTILE RIGA 2018

Baltic Fashion & Textile Riga 2018 najveći je događaj baltičkih zemalja koji okuplja modne i tekstilne stručnjake koji traže potencijalne partnere u Latviji i drugim zemljama kako bi osigurali održivi razvoj poslovanja i rast. U sklopu događanja održat će se poslovni susreti, a HGK - Europska poduzetnička mreža jedan je od suorganizatora.

Kada? 13. travnja 2018. 11-16h
Gdje? International Exhibition Company BT 1 (Ķīpsalas 8, Riga)

Zašto sudjelovati? B2B omogućuje izlagačima pronalaženje novih prodajnih tržišta za svoje proizvode jer im također pomaže u planiranju modernizacije poslovanja, pristupu novih i inovativnih tehnologija i prijenosa iskustava iz drugih zemalja. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

registrirajte se putem poveznice https://balticfashiontextile20... 

i odaberite svoje sugovornike/poslovne partnere za razgovore! 

Tvrtka mora izraditi svoj online profil, opisujući svoju djelatnost, oblik suradnje koji traži ili nudi te potencijalnog poslovnog partnera. Što detaljnije izradite svoj profil, imate više mogućnosti da će ostale prijavljene tvrtke tražiti sastanak s Vama. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te 2-3 dana prije početka događanja svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora

Koja je prednost poslovnih razgovora? 

 Konkretne poslovne ponude
 Pronalazak međunarodnog partnera za nove projekte
 Personalizirani raspored poslovnih sastanaka
 Kontakti s odabranim poslovnim partnerima na osnovi objavljenih profila i traženih sastanaka 

Kontakt osoba u HGK:
Vesna Torbarina
Tel: 01/ 456 1671
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
E-mail: vtorbarina@hgk.hr

Lokacija

Priloženi dokumenti:

jpgslidebig1eng.jpg (68,29 kb)