Poslovni razgovori na gospodarskom Sajmu u Hannoveru

Europska poduzetnička mreža organizira međunarodne poslovne susrete na Sajmu u Hannoveru, vodećem gospodarskom sajmu koji će se održati od 14.-17. travnja 2015. Ovi 11. po redu poslovni susreti, održavaju se još od 2005. g., a od tada je 2500 tvrtki održalo više od 19500 poslovnih sastanaka.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Tematska područja:

-Industrijska automatizacija

-Energija

-Mobilna tehnologija

-Opskrba industrijskim proizvodima

-Tehnologije očuvanja životne sredine i održivosti

-Istraživanje i tehnologija

Kotizacija za poslovne razgovore - sudjelovanje u poslovnim razgovorima je besplatno za sve tvrtke koje se putem Europske poduzetničke mreže registriraju do 13. veljače 2015.

http://www.een-matchmaking.com/hannovermesse2015/

Napomena: kazna od 150 eura naplaćivat će se kako bi se održala kvaliteta događaja u slučaju da se tvrtke ne mogu predstaviti tijekom poslovnih sastanaka. Nakon 13. veljače kotizacija iznosi 89 eura.

Lokacija