Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Trening: "Istraživanje tržišta-značaj, koristi i alati", Vukovar

Treći besplatni trening o poduzetništvu u Vukovaru, u sklopu projekta InECo  

U sklopu projekta InECo (Inovativno umrežavanje i gospodarska suradnja područja gradova Tuzle i Vukovara), financiranog od strane EU  dana 07.02.2012. u Vukovaru održavaju se besplatni treninzi iz poduzetništva.

Trening je namijenjen predstavnicima malih i srednjih poduzeća, kao i svima koji žele započeti samostalan posao. Na treninzima se raspravlja  o raznim naslovima kao što su kontrola stresa, komunikacijske vještine, motivacija, poslovno odlučivanje, prodajne i marketinške vještine itd.

Treći trening će biti održan datuma, 13.03.2012. godine u Vukovaru, na temu: „Istraživanje tržišta-značaj, koristi i alati“. Ukoliko ste zainteresirani nešto više naučiti o gerila marketingu, marketing informacijskom sustavu i ostalim zanimljivim temama vezane uz istraživanje tržišta i marketing, možete se prijaviti na slijedeći mail: kristina.glumac@vukovar.hr

Izradu Programa radionica i izvedbu provodi  TERA TEHNOPOLISA u cilju pružanja pomoći poduzetnicima kako bi stekli znanje i vještine za uspješno upravljanje, kao i za poticaj potencijalnim poduzetnicima na osnivanje vlastitog posla.
 

Program se sastoji od 10 modula, a  teme koje će se obrađivati u narednom razdoblju su:

Marketing - alati ispitivanja tržišta

Marketing - inovativne strategije i IT tehnologije

Strategija razvoja malog i srednjeg poduzetnika

Financiranje - izvještaji, cash-flow, oporezivanje

Operativno upravljanje - upravljanje kvalitetom

Strateško upravljanje - konkurentnost i inovacije

Strateško upravljanje - E-biznis


Nakon završetka edukacije, sudionici će imati priliku nastaviti svoj poslovni put u poduzetničkom inkubatoru Vukovar.  Inkubator će omogućiti poduzetniku razvijanje poduzetničke ideje i pokretanje poslovanja, uzorkovanje, zaštitu ideje, pronalaženje strateškog partnera ili investitora.

Lokacija