HUNGAROMEDICA 2018, B2B poslovni razgovori, 12.10.2018., Budimpešta

U povodu izložbe HUNGAROMEDICA gdje je zastupljena zdravstvena i medicinska tehnologija, Mađarska nacionalna trgovačka kuća i Europska poduzetnička mreža Budimpešta, održat će međunarodni partnerski događaj koji će se održati na HUNGEXPO sajmu u Budimpešti. To je jedinstvena platforma za razmjenu inovativnih tehnologija, iniciranje suradnje i pronalaženje novih međunarodnih poslovnih partnera. Sudionici mogu zatražiti unaprijed dogovorene sastanke u skladu s njihovim interesima. Sudjelovanje je u potpunosti besplatno. Web stranicu izložbe možete naći putem poveznice

Događanje je namijenjeno: tvrtkama, sveučilištima i istraživačkim organizacijama koje su aktivne u sektoru zdravstva, proizvođačima medicinske tehnologije i uređaja, distributerima, zdravstvena i bolnička tehnologija, digitalno zdravlje, farmaceutskim proizvođačima, organizacijama za klinička istraživanja, stomatološkim tvrtkama, proizvođačima, distributerima i organizacijama.
Zašto sudjelovati?
Kao kupac - imate mogućnost pronaći kvalificirane europske dobavljače tijekom učinkovitih jedan na jedan sastanaka
Kao voditelj tržišta / prodaje - imate mogućnost pronaći nove europske kupce
Kao programer proizvoda - imate mogućnost pronaći partnere kako biste razgovarali o novim tehnologijama i inovativnim rješenjima.
Prijaviti se možete do 5.10.2018. godine putem poveznice.

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
01/4561763
mkovacevic@hgk.hr

Lokacija