Poslovni razgovori EU FashionMatch 4.0 @ Modefabriek

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom EU FashionMatch 4.0 @ Modefabriek koji će se održati 12.-13. srpnja 2015. tijekom Mercedes-Benz FashionWeek u Amsterdamu.

Ovi poslovni razgovori odlična su prilika za tvrtke iz tekstilne i modne industrije koje traže potencijalne poslovne partnere u Nizozemskoj i drugim zemljama, te kako biistražili posljednje trendove i najnovije tehnologije na ovome području.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 07.srpnja 2015.:

https://www.b2match.eu/fashionmatch-4thedition

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija