Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na radionicu: "Mogućnosti za poduzetnike iz EU programa CIP i FP7" - Pula

Pozivamo Vas na Info dan  "Mogućnosti za poduzetnike iz EU Programa za konkurentnost i inovacije (CIP)"

koji će se u suorganizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta te Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatska i Županijske komore Pula održati,

12. lipnja 2012. godine (utorak) u 11,00 sati

u Velikoj dvorani Županijske komore Pula, Cararrina 5

Na informativnom danu nacionalna koordinatorica za CIP-EIP g. Snježana Pavlovski (Ministarstvo poduzetništva i obrta) će predstaviti uvjete ovogodišnjeg natječaja „Eko inovacije“, a g. Goran Zeković, zamjenik direktora HIT-a mogućnosti sudjelovanja poduzetnika u programu FP7 što su Programi Europske unije otvoreni za sudjelovanje poduzetnika.

 Dr. sc. Stjepan Lakušić, voditelj RUCONBAR projekta (Građevinski fakultet u Zagrebu) sufinanciranog iz natječaja otvorenog 2010. godine, dati će praktičan primjer kako prijaviti projektnu ideju i kako implementirati projekt. Nacionalna kontakt osoba za FP7 SME, g. Marijana Ćutuk (Hrvatski institut za tehnologiju) predstavit će natječaj „Istraživanja u koristmalih i srednjih poduzeća“, a predstavnik PBZ banke predstavit će “Sinergo” kredite iz CIP programa.

 Natječaj EKO INOVACIJE (ECO INNOVATION) u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP) vrijedan 34,8 milijuna eura otvoren je do 06. rujna 2012. godine u 17:00 sati.

 Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite dostavom ispunjene prijavnice (u prilogu) putem e-pošte lropac@hgk.hr ili hgkpu@hgk.hr ili faxa 052 211 875, najkasnije do 11. lipnja 2012. Zbog ograničenog broja polaznika, rezervacija mjesta obavljat će se prema redoslijedu zaprimanja prijava, do popunjavanja kapaciteta dvorane.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docmogucnosti-za-poduzetnike cip fp7-pula.doc (1,74 mb)docprijavnica-cip-eko-inovacije-pula.doc (1,76 mb)