Sajam održivog razvoja Udine - poslovni razgovori tvrtki iz Austrije, Hrvatske, Italije i Slovenije

Multilateralni poslovni razgovori tvrtki iz Austrije, Hrvatske, Italije i Slovenije i posjete poslovnim objektima i tvornicama tijekom EOS - Sajma održivog razvoja

Sektor: zelena ekonomija, Udine, 12 – 13. svibnja 2011. 

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka poziva Vas na sudjelovanje u multilateralnim poslovnim razgovorima tvrtki iz sektora zelene ekonomije, koji će se održati tijekom EOS - Sajma održivog razvoja u Udinama, 12. svibnja 2011. godine (http://www.eosfiera.com/).

Događaj je organiziran u okviru mreže komora Nova Alpe Adria, koja uključuje Aries Special Agency Gospodarske komore Trst, Gospodarsku komoru Koruške, I.Ter Special Agency Gospodarske komore Udine, Obrtničku komoru Slovenije, Regionalnu uniju Gospodarske komore Veneto, Trgovinsku i industrijsku komoru Slovenije i Hrvatsku gospodarsku komoru – Županijsku komoru Rijeka i Županijsku komoru Pula.

U poslovnim će razgovorima sudjelovati tvrtke iz regija Friuli Venezia Giulia, Veneto i Koruške, iz Istarske i Primorsko – goranske županije te iz Slovenije, a obuhvatit će slijedeće sektore zelene ekonomije:

- održiva gradnja,
- smanjenje energetske potrošnje zgrada,
- smanjenje štetnog utjecaja prometa na okoliš,
- prevencija hidro-geološke nestabilnosti,
- recikliranje,
- smanjenje štetnih emisija 

U petak, 13. svibnja 2011. godine, za sudionike poslovnih razgovora organizirana je  zajednička posjeta objektima vodećih predstavnika zelene ekonomije u okolici Udina (www.casazeroenergy.net, www.fantoni.it).

Sudjelovanje je potrebno potvrditi dostavom ispunjenog obrasca (u privitku) putem e-pošte na bkalokira@hgk.hr. Prijave se primaju do 29. travnja 2011. Kotizacija se ne naplaćuje. Službeni radni jezik je engleski. Za sve dodatne informacije, molimo Vas da se slobodno obratite gđi Blanki Kalokira, T 051/209 169 u HGK-Odsjeku za međunarodne odnose.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docregistration-form.doc (213,50 kb)