TAVOLA 2018 - poslovni susreti

TOUR D’EUROPE  -  FOOD BUSINESS MEETINGS 2018

POSLOVNI SUSRETI PROIZVOĐAČA I KUPACA PREHRAMBENIH PROIZVODA I PIĆA U SKLOPU SAJMA PREHRAMBENIH PROIZVODA TAVOLA

12. -13. ožujka 2018. Kortrijk, Belgija


U okviru sajma delikatesnih prehrambenih proizvoda TAVOLA (11.-13.3. 2018. Kortrijk, Belgija), Europska poduzetnička mreža organizira poslovne sastanke proizvođača i kupaca prehrambenih proizvoda pod nazivom Tour d'Europe Food Business Meetings 2018  koji se održavaju 12. i 13. ožujka. Sajam TAVOLA u Belgiji je ključno mjesto za susret potencijalnih poslovnih partnera u području delikatesnih prehrambenih proizvoda.

Na sljedećoj poveznici dostupno je više informacija o samom događanju i o prijavljenim tvrtkama. Trenutno je prijavljeno 14 belgijskih kupaca prehrambenih proizvoda za koje možete iskazati interes za sastanak, ali samo ukoliko vaš proizvod odgovara njihovom interesu za suradnju. 

Svi zainteresirani hrvatski proizvođači prehrambenih proizvoda čiji proizvodni program odgovara interesu do sada prijavljenih kupaca, mogu se registrirati na sljedećoj poveznici te izraditi profil svoje tvrtke koji uključuje i slike proizvoda. Organizatori u Europskoj poduzetničkoj mreži Belgije odobravaju registraciju ukoliko tvrtka proizvodi proizvod za koji su kupci iskazali interes. Proizvođači prehrambenih proizvoda u aplikaciji za sastanke mogu označiti kupce s kojima se žele susresti, ali ne mogu im slati zahtjev za sastanak. Kupci će na temelju profila proizvođača izabrati one koji su im zanimljivi i s kojima se žele susresti. 

Registrirati se također mogu i svi zainteresirani kupci prehrambenih proizvoda iz Hrvatske koji, nakon registracije i izrade profila, mogu direktno slati zahtjeve za sastanke registriranim proizvođačima prehrambenih proizvoda. 

Sudjelovanje na događanju je besplatno međutim samo će proizvođači prehrambenih proizvoda koji će imati dogovorene sastanke s kupcima moći sudjelovati te ostvariti i besplatnu ulaznicu na sajam TAVOLA. Napominjemo da organizator u slučaju kasnog otkazivanja (3 dana prije događanja) ili nedolaska na događanje naplaćuje 100 EUR.

Više informacija vezano uz navedeno događanje dostupno je na sljedećem linku: https://www.b2match.eu/tourdeu...


Poveznica na sajam TAVOLA: http://www.tavola-xpo.be/en/ho... 

Profili prijavljenih kupaca: https://www.b2match.eu/tourdeu... 


Kontakt osoba:

Hrvatska gospodarska komora
Sektor za međunarodne poslove i EU 
Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Andrea Petrić, viša stručna suradnica 
Tel: 01 4561 784 
E-mail: apetric@hgk.hr

Lokacija