Poslovni razgovori na najvećem sajmu graditeljstva u Istočnoj Europi BUDMA 2015

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne susrete na najvećem međunarodnom sajmu graditeljstva u Istočnoj Europi - BUDMA 2015. Poslovni susreti će se održati 12. ožujka 2015. u Poznanu.

Na prošlogodišnjem SajmuBUDMA 2014 sudjelovalo je više od 1000 izlagača iz gotovo 40 zemalja, a sajam je posjetilo više od 55000 posjetitelja iz svih dijelova svijeta.

Poslovni razgovori staviti će naglasak na nekoliko tematskih sektora kao što su: inovativni građevinarski materijali, realizacija i savjetovanje u sektoru graditeljstva, IT u graditeljstvu, nadzor i eksploatacija građevinskih objekata, pasivno stanovanje.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama https://b2bharmo.com/BUDMA2015/index.php/en/site/index

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija