Split Innovation Hub Experiment

Pokrenite svoj poduzetnički potencijal i prijavite se na Split Innovation Hub Experiment


Želite svoj potencijal iskušati u poslovnom svijetu i razmišljate o osnivanju vlastite tvrtke, ali niste sigurni što vas sve očekuje? Na radionici u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu, 12. veljače saznajte kako i zašto osnovati j.d.o.o. te koji su to novi trendovi i prilike za pokretanje poduzetničkog poduhvata.

Koliko je uistinu jednostavno osnovati jednostavni d.o.o. iz vlastitog iskustva će nam prenijeti Ante Matijaca, koji je ovu mogućnost upravo iskoristio za osnivanje svoje tvrtke Unity.

Bivši rock kritičar, zaštitnik, medijator i gurman, Mladen Vukmir, koji se specijalizirao za zaštitu intelektualnog vlasništva i svoju diplomu stekao na prestižnom američkom sveučilištu Franklin Pierce Law Center, govoriti će o poduzetničkom trenutku i utjecajima novih tehnologija na razvoj gospodarstva i pravnog sustava, kao i prilikama koje novi trendovi donose za pokretanje vašeg poduzetničkog poduhvata.

Pridružite nam se i sudjelujte na Split Innovation Hub Experiment radionici koju organizira Ured za transfer tehnologije uz potporu Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država i u okviru Europske poduzetničke mreže.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da se što prije registrirate putem on-line formulara:

http://goo.gl/r7Q3h

Više informacija i program pogledajte ovdje.

Pratite UTT na facebook.com/uttst!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


Lokacija