Poslovni razgovori HORIZON 2020 – Research, Development and Innovation

Planirate li prijaviti projekt za natječaj iz programa Horizon 2020, ERASMUS +, Eurostars? Tražite li međunarodne partnere za razvojno –istraživačke projekte?

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivomHORIZON 2020 – Research, Development and Innovation koji će se održati 11. lipnja 2015, u Ostravi, Češka Republika.

Glavno događanje biti će unaprijed dogovoreni poslovni razgovori između poduzetnika, osoba sa sveučilišta i istraživačkih organizacija. Cilj događanja je povezati ljude, razmijeniti poslovne ideje i sastaviti nove konzorije za istraživačke projekte posebice u okviru programa HORIZON 2020, Erasmus+ i Eurostars.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Dodatno, održat će se i seminar (vezan na potpore koje su dostupne za razvojno- istraživačke projekte i studije slučaja), kao i organizirani obilasci istraživačkih centara (IT4IInnovations National Supercomputing Centre, Nanotechnology Centre, Energy Research Centre, Institute of Environmental Technologies, Department of Robotics, itd.)

Službeni jezik događanja: engleski

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno.

Registracija se vrši na slijedećim internet stranicama: https://b2bharmo.com/OSTRAVA2015

Lokacija