Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na Info dan "Mogućnosti za poduzetnike iz EU programa CIP i FP7"

Natječaj EKO INOVACIJE (ECO INNOVATION) u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP) vrijedan 34,8 milijuna eura otvoren je do 06. rujna 2012. godine u 17:00 sati.

 

Info dan Mogućnosti za poduzetnike iz EU programa CIP i FP7

u organizaciji EEN mreže

održat će se u HGK-Županijskoj komori Rijeka 11. lipnja 2012. godine s početkom u 11,00 sati.

 

Na informativnom danu nacionalna koordinatorica za CIP-EIP g. Snježana Pavlovski (Ministarstvo poduzetništva i obrta) će predstaviti uvjete ovogodišnjeg natječaja „Eko inovacije“, a g. Goran Zeković, zamjenik direktora HIT-a mogućnosti sudjelovanja poduzetnika u programu FP7 što su Programi Europske unije otvoreni za sudjelovanje poduzetnika. Dr. sc. Stjepan Lakušić, voditelj RUCONBAR projekta (Građevinski fakultet u Zagrebu) sufinanciranog iz natječaja otvorenog 2010. godine, dati će praktičan primjer kako prijaviti projektnu ideju i kako implementirati projekt. Nacionalna kontakt osoba za FP7 SME, g. Marijana Ćutuk (Hrvatski institut za tehnologiju) predstavit će natječaj „Istraživanja u korist malih i srednjih poduzeća“, a predstavnik Privredne banke Zagreb predstavit će EU sinergo kredite iz CIP programa.

 

Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje dostavite na e-mail adresu bkalokira@hgk.hr ili fax broj 051/216 033 najkasnije do 04. lipnja 2012. godine.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfprijavnica.pdf (453,10 kb)pdfprogram.pdf (310,15 kb)