Poslovni razgovori na drugom Forumu Strategije EU za Jadransko jonsku regiju (EUSAIR)

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom B2B @ EUSAIR Forum 2017 koji će se održati 11. svibnja u gradu Ioannina, u Grčkoj, u okviru 2. Foruma Strategije EU za Jadransko jonsku regiju (EUSAIR).

Cilj B2B susreta je na jednom mjestu okupiti sudionike iz svih 8 zemalja potpisnica EUSAIR strategije te putem unaprijed dogovorenih poslovnih sastanaka na temu pomorske industrije, usluga i prijevoza, prehrambene industrije, turizma, inovacija u turizmu te produženja turističke sezone otvoriti mogućnost proširenja poslovnih vidika i pronalaska prekograničnih partnera za nove poslovne izazove.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Glavne teme:

• Jadransko-jonska perspektiva za održivi rast i radna mjesta;
• Plavi rast i okoliš;
• Prijetnje obalnoj i morskoj bioraznolikosti i onečišćenje mora;
• Pomorski prijevoz i  razvoja luka u Jadransko-jonskoj makroregiji;
• Plavi rast i turizam

Tko može sudjelovati:

- MSP (turističke agencije, operateri, organizacije za sport I slobodno vrijeme, brodovlasnici, marine, skiperi na jahtama)
- Sveučilišta
- Komore
- Klasteri
- Ostale institucije iz jadrasnko-jonske regije

Sudjelovanje na sastancima se ne naplaćuje. Više informacija o događanju kao i upute za registraciju možete pronaći ovdje:  https://www.b2match.eu/eusair2017

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr  

Lokacija