Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv tvrtkama za sudjelovanje na poslovnim susretima u sklopu "Mission for Growth" - Atena, Grčka

U skladu s ciljevima Europa 2020, strategije za rast, Europska komisija organizira tzv. Misije za rast („Mission for Growth“) od 2012. godine.
Potpredsjednik EK, g. Anonio Tajani odlazi na ove misije zajedno s vodećim europskim poslovnim organizacijama i tvrtkama iz zemalja članica EU.

U okviru svake misije organizirani su poslovni razgovori (B2B), a od 2012. u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom održano je 11 misija.

Jedna od sljedećih misija je planirana za Grčku, stoga Europska poduzetnička mreža Grčke poziva sve zainteresirane tvrtke da se prijave na poslovne susrete koji će se održati 11.ožujka 2014. u Ateni, čiji je cilj promoviranje poslovnog partnerstva između grčkih i europskih tvrtki. U sklopu posjeta, biti će održana Konferencija  o obalnom i pomorskom turizmu & „Blue Growth“ strategijama 10.ožujka 2014, na kojoj će sudjelovati visoki politički dužnosnici.

 

Poslovni susreti 11.ožujka obuhvatit će sljedeće teme:

Prehrambeno-poljoprivredne proizode / Preradu hrane / Akvakulturu

Biotehnologiju

Energiju

Turizam

Zainteresirane tvrtke se mogu prijaviti najkasnije do 5.ožujka putem sljedećeg linka http://www.b2match.eu/m4g-greece2014

Za više informacije možete kontaktirati: HGK, Jelena Ravlić, jravlic@hgk.hr, 01/ 4606 824

Lokacija