Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

POSLOVNI SUSRETI "AGRO-MATCH", Szentlőrinc, Mađarska

Pozivamo Vas na prve Međunarodne poslovne susrete „AGRO - MATCH“  koji će se održati u okviru 19. Szentlőrinc Farmers’ Day u Szentlőrinc-u, Mađarskoj, u organizaciji Pečuškog ureda Enterprise Europe Network–a, Mađarsko–Hrvatske Sekcije Pečuško-Baranjske Trgovačke i Privredne Komore i Baranya Business Centra.

 

Poslovni susreti će se odnositi na tvrtke iz sljedećih područja:

Inovativni poljoprivredni proizvodi i sredstvaPrehrambena industrija i tehnologija pakiranjaPoljoprivredni strojevi i tehnologijePoljoprivredne usluge

Mjesto i datum održavanja događanja:

10. kolovoz  2012. 13.00-17.00 (otvorenje Sajma), u Svečanoj dvorani Općine Szentlőrinc -a. ( Eszterházy dvorac – Szentlőrinc, Madách I. u. 8)

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a za sve sudionike na poslovnim susretima Baranya Business Centar osigurava besplatne ulaznice na cijeli sajam.

Registriracija  se vrši putem sljedećeg linka : http://www.b2match.eu/agro-match

Ovakva prijava (online) omogućuje i kasniji odabir tvrtki s kojima želite održati sastanke.

Službeni jezik događanje je engleski, ali očekuje se velik brroj tvrtki sa pograničnih područja gdje se govori i mađarski.

Ukoliko imate pitanja, možete se obratiti organizatorima direktno putem sljedećeg maila een@pbkik.hu ili na broj +36 72 507 125.

 

 

 

Lokacija