meetEENg How to do business in Scandinavia

Planirate izlazak na skandinavsko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Niste sigurni kako riješiti birokratske zapreke na koje možete naići? Želite čuti iskustva osoba koje su prošle isti put kao i vi?

Na meetEENg-u How to do business in Scandinavia gospodin Pål Rikter (https://dk.linkedin.com/in/p%C3%A5l-rikter-44950b1), poslovni savjetnik i vlasnik poduzeća Copenhagen Gate i gđa Ana Zajc iz poduzeća CroNoMar d.o.o. (http://cronomar.hr/) podijeliti će sa sudionicima informacije važne za poslovanje u Skandinaviji. Gđa. Ana Zajc će se dodatno osvrnuti na specifičnosti poslovanja u Norveškoj.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

NAPOMENA: Predavanje će biti na hrvatskom i engleskom jeziku.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Datum i vrijeme održavanja: 9.11.2016. godine u 10h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 10 do 14.15h
Rok za prijavu: 8.11.2016. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (seminari su plaćeni od strane Enterprise Europe Network)

Više informacija kao i upute za prijavu možete pronaći putem poveznice.

Lokacija