Budi Uzor 2011. ove godine se seli u Zagreb!

 

Komercijalizacija inovacija je izuzetno složen posao i kako bi se postigla što bolja učinkovitost potrebita je suradnja svih koji su uključeni u taj proces. Tera Tehnopolis d.o.o. i ove godine u suradnji s Hrvatskom udrugom inovatora-poduzetnika (HUIP), organizira 7. Međunarodnu izložbu inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova BUDI UZOR 2011.


I ove godine izlobžba Budi Uzor organizira se zajedno sa međunarodnim salonom inovacija INOVA. Zajednički nastup donosi iskustvo INOVE i orijentaciju prema studentima i poduzetništvu te dinamizam koji prati Budi Uzor. Inova i Budi Uzor predstavljaju najveću manifestaciju ovakvog tipa u Hrvatskoj.


U okviru Europske poduzetničke mreže - EEN održati će se bilateralni poslovni susreti u području unapređenja ekoloških performansi s naglaskom na slijedeće sektore: prehrambena industrija, proizvodnja građevinskog materijala, obnovljivi izvori energije i IT sektor. Kroz ovaj događaj želimo omogućiti međunarodnu suradnju hrvatskih malih i srednjih poduzeća s  mađarskim i slovenskim tvrtkama.

Termin održavanja izložbe je od 09.-12.11.2011. godine na Zagrebačkom velesajmu. Ostale informacije o izložbi možete dobiti na broj telefona 031/251-000 ili na službenoj web stranici www.tera.hr

Lokacija