Ljetna škola na temu transfera tehnologije i potpore inovacijama

TII –Technology Innovation International i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organiziraju ljetnu školu  na temu transfera tehnologije i potpore inovacijama. Ovaj jedinstveni petodnevni tečaj pruža mogućnost stjecanja novih znanja i vještina u različitim područjima transfera tehnologije kroz praktične, na stvarnim slučajevima temeljene radionice predvođene međunarodnim timom iskusnih stručnjaka iz područja transfera tehnologije i potpore inovacijama.

Na ljetnu školu se mogu prijaviti početnici iz područja transfera tehnologije, kao istručnjaci s iskustvom koji žele steći nova znanja i vještine. U prošlogodišnjim ljetnim školama sudjelovali su konzultanti za inovacije i tehnologiju, članovi Europske poduzetničke mreže, uredi za transfer tehnologije sveučilišta i istraživačkih centara, I&R odjeli tvrtki i istraživačkih centara.

 

Ljetna škola traje od 9. do 13. rujna, a detaljan program događanja možete preuzeti ovdje. Kotizacija za ljetnu školu iznosi 1000 EUR za članove organizacije i 1390 EUR za ostale koji žele sudjelovati i uključuje sve potrebne materijale, pauze i ručkove za vrijeme tečaja. Registrirati se možete na stranici www.tii.org, a moguće je registrirati se za cijeli tjedan ili samo za određene dane.

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte.  

Lokacija