New Alpe Adria Chambers Network - multilateralni poslovni sastanci, Celje

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Rijeka, Europska poduzetnička mreža Hrvatske, poziva Vas na multilateralne poslovne sastanke koji će se održati dana 09. rujna 2010. godine tijekom 43. Međunarodnog sajma MOS u Celju.

Događanje je organizirano u okviru mreže komora Nova Alpe Adria, a u suradnji Obrtničke komore Slovenije i Gospodarskih komora Trst, Udine, Koruška, Slovenija, Rijeka i Pula te Centra za vanjsku trgovinu regije Veneto.

U poslovnim će razgovorima sudjelovati tvrtke iz Slovenije, regije Friuli Venezia Giulia, Veneto, Koruške, Istarske i Primorsko-goranske županije, kao i tvrtke iz Mađarske, Slovačke, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova, a isti će se fokusirati na korištenje obnovljivih izvora energije u relevantnim sektorima, poput graditeljstva (solarne ploče, arhitektura, ekološki prihvatljivi građevinski materijali, biomasa), metaloprerađivačke industrije, proizvodnje i prerade drva i plastike, elektrotehničkog i elektroničkog sektora (sustavi za grijanje i hlađenje, izolaciju, rasvjetu).

Sudjelovanje je potrebno potvrditi dostavom ispunjenog obrasca (u privitku) putem e-pošte na bkalokira@hgk.hr. Prijave se primaju do 06. kolovoza 2010. Kotizacija se ne naplaćuje. Službeni radni jezik je engleski.

Za sve dodatne informacije, molimo da nam se slobodno obratite (Blanka Kalokira, T 051/209 169, Gabrijela Milin T 051/209-172).



Lokacija

Priloženi dokumenti:

docRegistracijski obrazac.doc (344,50 kb)