B2B poslovni razgovori na Health Conference Alps Adria 2019, Austrija, 9.5.2019.

„Aktivno i zdravo starenje“, kao model naše budućnosti, ima za cilj povećati broj zdravih godina života za najmanje dvije godine. Glavni zadatak je razviti nove poslovne modele, nove ideje i proizvode, te usluge koje će nam pomoći da podržimo lokacijske prednosti regija koje se temelje na već postojećoj izvrsnoj medicinskoj infrastrukturi, kao što su health and spa resorts.

 Pod pokroviteljstvom Radne zajednice Alpe Jadran, partneri iz Promurja (SLO), Varaždina (CRO) i Bad Radkersburg-a (AUT) zajednički rade na suočavanju s izazovima regionalnog gospodarskog razvoja u području zdravstva i zdravstvenog turizma.Sve što ste oduvijek željeli znati o prekograničnom zdravlju moći ćete saznati na ovoj konferenciji.
Službeni jezici koji se koriste na skupu su hrvatski, slovenski i njemački. Glavni dio predavanja bit će istovremeno preveden na engleski / hrvatski / slovenski / njemački jezik.

Health Conference Alps Adria 2019 nudi jedinstvene mogućnosti za upoznavanje s najnovijim idejama za poboljšanje, povezivanje s kolegama istomišljenicima i stvaranje zamaha za promjene u vašoj organizaciji. Sudjelovanje ne samo da pruža vrijedne mogućnosti za umrežavanje, nego može biti i učinkovita strategija za pristup potrebnim resursima i učenje od stručnjaka na tom području.

Više informacija i prijave (do 8.5.2019.) putem poveznice.
Sudjelovanje na događanju je besplatno.


Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
tel: 01/4561763
email: mkovacevic@hgk.hr

Lokacija