Poslovni susreti na najvećem sajmu turizma u Europi - ITB 2016

Europska poduzetnička mreža Berlin-Brandenburg organizira poslovne susreta na ITB sajmu, najvećem sajmu turizma u Europi na kojem svake godine sudjeluje više od 10 000 izlagača iz 180 zemalja. Ciljana skupina su start-up tvrtke, poduzeća, sveučilišta, istraživači i klasteri iz cijele Europe koji su zainteresirani za proširenje svog poslovanja i razmjenu novih projektnih ideja u sektoru turizma.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Dodatno, održat će se i radionica na temu europskih financijskih instrumenata namijenjenih sektoru turizma - INTERREG, Life, Cosme, Erasmus za mlade poduzetnike, Horizon 2020.

Tematska područja:

- Spa turizam

- Biciklistički turizam

- Outdoor turizam

- Kulturno i industrijsko naslijeđe

- Gradski turizam

- Aktivni turizam

- Eko turizam

- Zdravstveni turizam

- MICE turizam

- Turizam u predsezoni i postsezoni

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno.

Više informacija o događanju i registracija dostupno je na:

https://www.b2match.eu/itb2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija