Poslovni razgovori na Sajmu Elmia Subcontractor u Švedskoj

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom Subcontractor Connect 2015 u okviru Sajma Elmia Subcontractor koji se održati 08-09. studenog 2016. u gradu Jönköping u Švedskoj.

Elmia Subcontractor je važan sjevernoeuropski sajam za podizvođače u prerađivačkoj industriji kao i za njihove klijente, a održava se svake godine od 1975 u sajamskom izložbenom centru Elmia.

Poslovni razgovori namijenjeni su tvrtkama u području obrade metala i automobilskoj industriji, posebice u području:

- proizvodnih metoda
- proizvoda i komponenti
- materijala, sirovina i polu-proizvoda
- dizajna i razvoja
- alata po mjeri
- organizacije i usluga

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim se naplaćuje, a cijene, detalje događanja i registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/subcontractorconnect2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija