INFO DAN: Podrška suradnji znanosti i gospodarstva

Zagreb, 8. travnja 2009.

                              

INFO DAN: Podrška suradnji znanosti i gospodarstva
Sveučilišta u Zagrebu, Kralja Zvonimira 8 (vijećnica na 3. katu) s početkom u 9 sati.

                             

Pozivamo vas na INFO DAN: Podrška suradnji znanosti i gospodarstva koji zajednički organiziraju Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja", Sveučilište u Zagrebu i Poslovno-inovacijski centar Hrvatske - BICRO. INFO DAN je namjenjen sudionicima iz akademske zajednice i gospodarstva te želi jačati njihovu povezanost.

U prvom dijelu predstavit će se oblici podrške koju suradnji akademske zajednice i gospodarstva pružaju Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja" i IRCRO program.

Drugi dio INFO DANA je organiziran kao okrugli stol. Pozvani panelisti su predstavnici akademske i gospodarske zajednice koji će uz mogućnost sudjelovanja auditorija raspravljati o temama:  oblici komunikacije i suradnje akademske zajednice i gospodarstva, uloga države u poticanju suradnje, prepreke suradnje te pozitivni primjeri i dosadašnja iskustva.

Za INFO DAN se možete prijaviti putem maila, tako da pošaljete ispunjenu prijavnicu koju smo priložili. Broj mjesta je ograničen tako da Vas molimo da se prijavite što ranije kako bi osigurali svoje mjesto.


Kontakti:
Miroslav Petrović
Sveučilište u Zagrebu
Odjel za znanost i tehnologiju
Ured za transfer tehnologije
E-mail: miroslav.petrovic@unizg.hr


                        

Lokacija

Priloženi dokumenti: