SEE-IT Summit@NSfair, B2B poslovni razgovori, Novi Sad, 7.-9.11.2018.

SEE-IT SUMMIT će u studenom 2018. godine imati 150 međunarodnih izlagača (iz cijelog svijeta), 2000 profesionalnih posjetitelja, 1000 potrošača i više od 15 pratećih konferencija, radionica i sastanaka ciljnih skupina (B2B), koji se održava u Novom Sadu u Srbiji.

Cilj SEE-IT SUMMIT-a je postati platforma za umrežavanje ICT-a (informacijska i komunikacijska tehnologija) u jugoistočnoj Europi, jer je grad Novi Sad poznat kao središte ICT-a u regiji. Mjesto održavanja je Novosadski sajam, a organizator ResEnva Consulting.

Ovaj prvi međunarodni ICT summit od 7.-9.11.2018. pruža cjelokupan uvid u ICT poslovanje na području zapadnog Balkana.

Uz konferencije, radionice, igraći kutak, okrugli stol, seminare i forum otvoren posjetiteljima, dodatnu vrijednost daje mogućnost susreta potencijalnih poslovnih, tehnoloških i projektnih partnera u bilateralnim, dobro organiziranim B2B poslovnim sastancima. Susrete će organizirati Europska poduzetnička mreža (EEN) zajedno s tvrtkom Resenva Consulting, industrijskim udruženjima i klasterima.

 

Ovo događanje bit će dio programa SEE-IT Summit-a te će okupiti tvrtke iz različitih regija i zemalja (uključujući Europu, zapadni Balkan, Izrael i SAD). Iz Srbije glavna ciljna skupina bit će tehnološke tvrtke, dionici udruga ICT i elektroničkih industrija i klastera, uključujući različite povezane poslovne mreže.

GLAVNE TEME:

- Informacijske i komunikacijske tehnologije
- Elektronika i inteligentne elektroničke tehnologije
- Nova poslovna suradnja i mogućnosti
- Izvoz i pretraživanje partnera
- Tehnologije vezane za igraću industriju
- Inovacije

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno te se potrebno registrirati najkasnije do 26.10.2018. godine putem poveznice.

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
01/4561763
mkovacevic@hgk.hr

Lokacija