Poslovni razgovori Automotive Slovakiaring 2016

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore po nazivom Automotive Slovakiaring 2016 koji će se održati 07.06.2016 u okviru prezentacije Slovačkog automotobilskog klastera.

Ovo događanje biti će jedinstvena prilika da se na jednom mjestu susretnu tvrtke iz automobilske industrije, kao i iz ostalih sektora koje su povezane sa automoto opskrbnim lancem. Glavni cilj događanja je pomoći tvrtkama pronaći partnere na stranim tržištima u svrhu ostvarivanja buduće suradnje i jačanja pozicije na stranim tržištima.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 30 minuta.

Poslovni susreti održat će se na trkaćoj stazi i sportskom kompleksu Slovakiaring u mjestu Orechová Potôň.

Glavni sektori:

  • -Automobilska industrija
  • -Inženjering
  • -Plastika
  • -Tekstil
  • -opskrbni lanac povezan sa autoindustrijom

Glavne teme:
- automobilska industrija
- automobilski opskrbni lanac
- proizvodnja plastičnih dijelova za automobilsku industriju
- proizvodnja cestovnih vozila
- industrijska proizvodnja
- prodaja vozila
- prodaja rezervnih dijelova

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na https://www.b2match.eu/automotive2016

Krajnji rok za registraciju je 27. svibanj 2016.

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija