Seminar: Istraživanje i razvoj kao temelj inovativnog poslovanja

Poslovno - inovacijski centar Hrvatske - BICRO d.o.o., glavni partner u Europskoj poduzetničkoj mreži zadužen za koordinaciju aktivnosti i partnera za pitanja inovacija, transfera znanja i tehnologije poziva Vas na seminar:

Istraživanje i razvoj kao temelj inovativnog poslovanja

Seminar će se održati 07. svibnja 2010. god. 10,00-14,00h u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Vijećnica), Rooseveltov trg 2, Zagreb

Poduzetnici će na seminaru moći čuti o važnosti ulaganja u istraživanje i razvoj kao strategiji za postizanje veće konkurentnosti, o sustavu poreznih olakšica koje tvrtke, mali i srednji poduzetnici te obrtnici mogu ostvarivati za ulaganja u istraživanje i razvoj, te će saznati bitne odrednice upravljanja intelektualnim vlasništvom u zajedničkim razvojnim projektima.

Cilj seminara je informirati male i srednje poduzetnike o koristima ulaganja u razvoj novih proizvoda, usluga i procesa te potaknuti suradnju između gospodarstva i znanstvene zajednice, zbog povoljnog djelovanja na inovacijsku sposobnost poduzeća.

Seminar je prvenstveno namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, no poželjno je sudjelovanje i predstavnika znanstvene zajednice kao i svih ostalih koje zanima ova tema.

Za sve zainteresirane seminar je besplatan. Zbog ograničenog broja mjesta lijepo vas molimo, ukoliko ste zainteresirani da svoju nazočnost najavite do 05.05.2010. na tanja.kucera@bicro.hr.


Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdf1 EEN za R D AM Uvodno.pdf (2,41 mb)pdf2 Ulaganje u inovacije kao strategija poslovanja-v1 Compatibility Mode.pdf (581,83 kb)pdf3 Porezne olaksice za RandD - BICRO 05-2010 v2.pdf FINAL.pdf (705,31 kb)pdf4 Intelektualno vlasnistvo EEN Prezentacija RI Compatibility Mode.pdf (601,43 kb)