Poziv na EU INFO DANE Poduzetničke akademije

PODUZETNIČKA AKADEMIJA 06.-08.11.2014.

Poduzetnička akademija i razvijanje poslovanja uz pomoć Europske poduzetničke mreže iznimno je važna komponenta izložbe BUDI UZOR®/INOVA®. Naime, to je mjesto za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupaca, dobavljača ili unapređenje ekološkog aspekta proizvodnje. A sve je podređeno povećanju konkurentnosti poduzetnika i olakšavanju nastupa na EU tržištu.

TERA Tehnopolis kao parter u Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN, te uz pomoć mrežnih partnera i instrumenata, podupire poduzetnike u njihovom izlasku na tržište EU. Stoga Vas ovim putem pozivamo na sudjelovanje u EU INFO DANIMA Poduzetničke akademije kako biste prikupili niz korisnih informacija za vaše poslovanje.

Ovim putem Vas pozivamo da posjetite međunarodnu izložbu BUDI UZOR®/INOVA® i sudjelujete u Poduzetničkoj akademiji koja se održava od06.-08. studenog 2014.DetaljanProgram Poduzetničke akademije (str. 3. i 4.) pogledajte u privitku.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfpozivnica-poduzetnicka-akademija.pdf (262,24 kb)docxprijavnica-poduzetnicka-akademija.docx (114,52 kb)pdfprogram-budi-uzor-inova-2014.pdf (467,90 kb)