„Tour d' Europe“ - poslovni susreti na sajmu ANUGA
„Tour d'Europe“
je događanje prilikom kojeg će njemački kupci imati priliku susresti proizvođače hrane i pića iz drugih europskih zemalja. Na događanju će biti organizirani b2b sastanci između kupaca i proizvođača na temelju specifičnih zahtjeva njemačkih kupaca. Proizvođači iz cijele Europe predstavit će svoje proizvode tijekom prethodno rezerviranih sastanaka. Ovo događanje inicijativa je Europske poduzetničke mreže, a održati će se 6. listopada kao „pred-event“ vodećeg svjetskog sajma za maloprodaju, prehrambene i ugostiteljske proizvode ANUGA.

Kako se prijaviti?

Prijava i kreiranje kooperacijskog profila online putem poveznice https://www.b2match.eu/tour-d-europe-anuga2017   do 16.rujna.

Kupci:

Kupci pregledavaju popis prijavljenih tvrtki i šalju zahtjeve za sastanke tvrtkama/proizvođačima čiji su im proizvodi najzanimljiviji.

Proizvođači:

Samo kupci šalju zahtjeve za sastanke! Stoga proizvođači moraju napisati što detaljniji kooperacijski profil, naglasiti koji oblik suradnje traže/nude i opisati proizvode svoje tvrtke. Poželjno je i dodavanje slika proizvoda kooperacijskom profilu. Ukoliko nakon registracije dobijete e - mail obavijest o zahtjevu za sastanak od nekog od kupaca, PRIHVATITE ili ODBIJTE dobiveni zahtjev.

Dva tjedna prije događanja, dobit ćete raspored sastanaka putem e-maila.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno.

Kontakt osoba za sva pitanja:

Jelena Ravlić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
E-mail: jravlic@hgk.hr
Tel: 01/ 456 1763

Lokacija