Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Seminar: Vukovar - "Mogućnosti financiranja iz EU fondova i usluge Europske poduzetnič

06. svibnja 2009.
Vukovar
 

     Pozivamo Vas na seminar "Mogućnosti financiranja iz EU fondova i usluge Europske poduzetničke mreže Hrvatske" koji će u organizaciji Europske poduzetničke mreže, HGK - Županijske komore Vukovar i Vukovarsko - srijemske županije biti održan 06. svibnja 2009. (srijeda) u prostoru HGK Županijske komore Vukovar (Zmajeva 1, Vukovar) s početkom u 11:00 sati. Seminar se održava u okviru Prvog Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva - European SME Week.

       U sklopu ovog poludnevnog informativnog seminara, zainteresiranim poduzetnicima će se predstaviti način funkcioniranja fondova Europske unije, način na koji se planiraju, te koji su fondovi namijenjeni financiranju privatnog sektora. Detaljnije će se predstaviti novi predpristupni instrument IPA, tj. one njegove komponente koje su namijenjene poslovnom sektoru i Programi zajednice u kojima RH može sudjelovati a tiču se poduzetništva, odnosno Sedmi okvirni program ( FP7) i Program za konkurentnost i inovacije (CIP). Također, uvodno će biti predstavljen projekt Europske poduzetničke mreže Hrvatska (EEN) koji provodi HGK i usluge koje Hrvatska gospodarska komora pruža poduzetnicima kroz ovaj projekt.

Seminar će održati djelatnici HGK EEN i tvrtke Razbor d.o.o. koji imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi projekata za financiranje iz EU fondova.

Obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da potvrdite svoje sudjelovanje na seminaru putem prijavnog obrasca koji se nalazi u prilogu, najkasnije do 04. svibnja 2009. na:

e-mail: hgkvu@hgk.hr ili
fax: 032/441 - 463

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docPrijavnica Vukovar.doc (739,00 kb)docPoziv Vukovar.doc (748,00 kb)