Investiranje u energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije u Hrvatskoj

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR)i Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW)  pozvaju Vas na dvodnevnu konferenciju u sklopu Programa promocije projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u RH:

"Investiranje u energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije u Hrvatskoj - rezultati programa i iskustva"

koja će se održati 5. i 6. prosinca 2012., u Forum Zagreb konferencijskom prostoru, Green Gold centar, Radnička cesta 50, Zagreb, dvorana "Pokoj", s početkom u 9:00 sati.

Tema konferencije je prezentacija trogodišnjih aktivnosti "Programa promocije projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u RH", te stečenih iskustava i zaključaka u vrlo aktualnom području poticanja i financiranja OIE i EE.
Cilj konferencije, koja je zaključna aktivnost projekta, jest okupiti stručnu javnost prvenstveno iz energetskog i financijskog sektora i ostvariti plodonosnu diskusiju, u sadašnjem trenutku u kojem se oblikuje razvitak ovog značajnog područja.

U prilogu izvolite naći poziv, program i prijavnicu na konferenciju.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfpoziv-hbor kfw- prosinac.pdf (1,19 mb)pdfprogram-konferencije-hbor-kfw-5-12.pdf (67,26 kb)docprijavnica-za-konferenciju.doc (252,50 kb)