Poslovni razgovori AQUAMATCH u okviru Međunarodnog tjedna voda u Amsterdamu

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore AQUAMATCH koji će se održati 5. studenog tijekom Međunarodnog tjedna voda u Amsterdamu.

Ovaj događaj biti će izvrsna prilika za tvrtke iz Europe i izvan nje koje se bave tehnologijama i inovacijama u sektoru voda kako bi upoznale najnoviju tehnologiju, pronašle nove poslovne partnere i pokrenule prekograničnu suradnju.

Teme:

- Tretiranje voda
- ponovno korištenje voda
- Voda i ICT
- Upravljanje vodama
- voda i energija
- programi H2020
- EUROSTARS
- LIFE

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno. Upute za registraciju i više informacija možete pronaći na: https://www.b2match.eu/aquamatch2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija