Poslovni razgovori CONXEMAR 2016 na Međunarodnom sajmu smrznutih ribljih proizvoda

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom CONXEMAR 2016 koji će se održati 4 - 6 listopada u Vigu, Španjolska, tijekom međunarodnog sajma smrznutih ribljih proizvoda.

Sajam Conxemar postao je važno događanje za sve tvrtke koje se bave preradom, distribucijom, uvozom i izvozom ribljih proizvoda.

Tražite li nove kupce, partnere ili investitore za svoju tvrtku, ili potencijalne partnere za razvoj poslovanja ili istraživanje? Ovo je pravo događanje za Vas!

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Glavne teme:

- riba i morska hrana
- transport i logistika
- prerada/proizvodnja
- veleprodaja/maloprodaja
- strojevi
- pomoćna industrija (hlađenje, pakiranje, plastika…)

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 26. rujna:

https://www.b2match.eu/conxemar2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija