Poziv na Pitch Bootcamp događaj

The Founder Institute vas poziva na svoj prvi, besplatni Pitch Bootcamp događaj u Zagrebu 04.07.2012. u 14:00 sati na FER-u. Registracije i ostale informacije na: http://fi.co/courses/1396

The Founder Institut iz Silicon Valley, SAD  (http://fi.co) je early-stage start-up akcelerator i globalna poduzetnička mreža koja pomaže poduzetnicima stvoriti smislene i trajne tehnološke tvrtke širom svijeta.

Kroz svoj ‘part-time’ četvero mjesečni program, postojeći poduzetnici i budući osnivači mogu pokrenuti svoju tvrtku uz stručno usavršavanje, povratne informacije i podršku iskusnih domaćih i američkih mentora i bez potrebe da prekinu svoje trenutno zaposlenje.

U samo tri godine rada, The Founder Institut pomogao je lansirati više od 500 novoosnovanih poduzeća u 26 gradova i na pet kontinenata – što ga čini najvećim svjetski start-up akceleratorom. Cilj Founders Instituta je da se "globalizira Silicijska dolina" pokretanjem 1000 smislenih i trajnih tehnoloških poduzeća godišnje u više od 35 gradova diljem svijeta.

 

Lokacija