Poslovni razgovori na najvećem sajmu turizma u Europi

Europska poduzetnička mreža Berlin-Brandenburg organizira poslovne susreta na ITB sajmu, najvećem sajmu turizma u Europi na kojem svake godine sudjeluje više od 10000 izlagača iz 180 zemalja. Ciljana skupina su široki spektar start-up tvrtki, poduzeća, sveučilišta, istraživači i klasteri iz cijele Europe koji su zainteresirani za proširenje svog poslovanja i razmjenu novih projektnih ideja u sektoru turizma.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Dodatno, održat će se i radionica na temu europskih financijskih instrumenata namijenjenih sektoru turizma - INTERREG, Life, Cosme, Erasmus for young Entrepreneurs, Horizon 2020.

Sajam i poslovni razgovori održat će 4. – 6. ožujka 2015. u Berlinu.

Tematska područja:

- Spa turizam

- Outdoor turizam

- Kulturno naslijeđe

- Aktivni turizam

- Biodiverzitet

- Održivi proizvodi i usluge

- Regionalni proizvodi i transnacionalne marketinške strategije

- horizontalni pristup – spajanje turizma i prehrambene industrije, ICT-a, energetskog sektora za inovativne i održive proizvode, nove poslovne modele i marketinške strategije.

Više informacija o događanju pronađite na https://www.b2match.eu/itb2015/

Lokacija