B2B poslovni razgovori u sklopu sajma RENEXPO® NMK, Skopje, 3.-4. 12. 2019.

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore u sklopu sajma RENEXPO®NMK koji će se održati u Skopju. U samo 25 minuta, koliko je ograničenje unaprijed zakazanih sastanaka, poduzetnici i ostali sudionici mogu prepoznati i pokrenuti potencijalno korisnu B2B suradnju i poslovna partnerstva.  

B2B poslovni razgovori su brz i jednostavan način upoznavanja vašeg poslovanja s potencijalnim partnerima i novim tržištima. Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno te se potrebno registrirati putem poveznice i ispuniti internetski poslovni profil.  
Vaš internetski profil će predstaviti Vas i Vašu tvrtku potencijalnim poslovnim partnerima te Vam omogućiti zakazivanje bilateralnih sastanaka s drugim prijavljenim sudionicima događanja.

Događanje okuplja 1200 stručnjaka za energetiku i vodu te više od 60 izlagača iz 15 zemalja. RENEXPO pruža uvid u najnovije tehnologije u području zaštite okoliša, vode, inovacija, energije vjetra, hidroenergije, gospodarenja otpadom i srodnih područja.

Spomenute teme će biti okosnica izložbenog prostora, konferencija, okruglih stolova, radionica i poslovnih sastanaka.

Više informacija o RENEXPO® NMK događaju saznajte putem poveznice.


Kontakt u HAMAG-BICRO:

Lada Benzon Kršnjavi
Tel: 01/4891856
E-mail: lada.benzonkrsnjavi@hamagbicro.hr

Lokacija