Poslovni razgovori TO Design 2016Europska poduzetnička mreža Torino organizira međunarodne poslovne susrete pod nazivom TO Design 2016 koji će se održati 3.- 5. studenog u Torinu sa ciljem povezivanja proizvodnih tvrtki sa vodećim dizajnerima.

Događanje će se održati u okviru festivala nezavisnog dizajna Operæ, koji uključuje izlagače, mnogobrojne sastanke, debate i radionice na kojima se umrežuju talijanski i međunarodni dizajneri, tvrtke i dućani.

Cilj poslovnih susreta je unapređenje razvoja novih proizvoda i procesa te poticanje umrežavanja, sinergije i partnerstva između proizvođača i dizajnerskog svijeta te pomoći ulasku na nova tržišta diljem svijeta. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima se ne naplaćuje, av iše informacija, program događanja kao i upute za prijavu možete pronaći na https://www.b2match.eu/todesign2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija