Poslovni susreti industrije i istraživača informacijske i komunikacijske tehnologije

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatskom udrugom poslodavaca organizira događanje (brokerage events) s ciljem povezivanja industrije i istraživača.

Sudionici će imati priliku održati kratke sastanke s potencijalnim partnerima u svrhu zajedničke prijave na natječaj ili ostvarenja suradnje na nekom drugom području. Dodatno, na događanju će dobiti informacije o mogućnostima financiranja u sklopu poziva na natječaj za područje "Informacijske i komunikacijske tehnologije“ u programu Obzor 2020.

Susreti se odvijaju u sklopu projekta BISTEC - Building innovation support through efficient cooperation network, a sudjelovanje je besplatno. Broj sudionika je ograničen, a zadnji rok za prijavu je 01. listopad 2014.

Događanje će se odvijati u dva dijela kroz kratka tematska predavanja i unaprijed zakazane sastanke (susreti poslovnog umrežavanja). Svaki sudionik događanja dobiti će unaprijed pripremljeni raspored susreta odnosno kratkih 5- minutnih sastanaka. Raspored sadrži ime sugovornika i broj stola za svaki pojedini sastanak.
Cijeli proces će biti vođen i koordiniran, a organizatori će vam biti na raspolaganju tokom cijelog događaja. Sastanci su zamišljeni kao kratki kako bi sugovornici imali priliku razgovarati sa što većim brojem potencijalnih partnera, te s njima razmijeniti informacije o tvrtki ili instituciji koju predstavljaju. Na taj način realizirati će se veći broj susreta i ostvariti mnoštvo kontakata iz kojih se mogu razviti različiti oblici suradnje.

Više informacija možete saznati putem poveznice.

Lokacija