Mala škola poduzetništva za žene

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju Ciklus radionica na temu

MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE

U Zagrebu, 3.-24. svibnja 2018.

Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje će tek krenuti u poduzetništvo, dobit će pregled informacija i praktičnih savjeta koje su im potrebne za tako veliki korak. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.Predavačice na radionicama su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto, a također su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.


Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada prema sljedećem rasporedu:

3. svibnja 2018., Komora Zagreb, Draškovićeva 45, I kat

10. svibnja 2018. HGK, Rooseveltov trg 2, II kat

17. svibnja 2018. HGK, Rooseveltov trg 2, II kat

24. svibnja 2018. HGK, Rooseveltov trg 2, II kat

Detaljan program  radionica možete pronaći OVDJE.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a bit će omogućeno onima koje se prijave za cijeli ciklus i dostave svoje prijave online putem OBRASCA, a najkasnije do 20.4.2018.  godine. Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da što ranije pošalju svoju prijavu, a registracija sudionica obavljat će se sukladno redoslijedu zaprimanja prijavnica.  - PRIJAVE SU ZATVORENE, a zbog izuzetno velikog interesa, edukaciju ćemo ponoviti na jesen!

Žene koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome. Potvrda sudjelovanja stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih.

Lokacija