Poslovni razgovori na Sajmu LOVEAT u Veneciji

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na Sajmu LOVEAT koji će se održati 2.- 3. prosinca u Veneciji.

Sajam LOVEAT prvi je sajam izvrsne hrane i vinskog turizma u Italiji i svijetu, a namjera poslovnih razgovora je okupiti na jednom mjestu tvrtke koje djeluju u ovom sektoru u cilju otvaranja novih kanala suradnje, razmjene kontakata te stvaranja potencijalnih poslovnih partnerstava.

Sektori:
• Proizvodnja hrane i pića

• Inovativne tehnologije i strojevi u prehrambenom sektoru

• Iskustveni turizam u sektoru hrane i pića

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, no u slučaju otkazivanja unutar 5 dana prije samog događanja naplaćuje se trošak otkazivanja u iznosu 100 eura. Više informacija i registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama:

http://www.btofair.com/loveat2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija