Financiranje i savjetovanje za žene poduzetnice - Edukacije za žene poduzetnice

Liderstvo u akciji
Budi inicijator promjena u svom poslovanju

2.-3. i 9.-10. prosinca 2015.
Hotel International, Miramarska 24, Zagreb


Liderstvo u akciji je četverodnevna edukacija, koja će se održati u Zagrebu 2.-3. i 9.-10. prosinca, 2015. godine. Ako vodite vlastiti posao i želite unaprijediti vaše liderske vještine na višu razinu, ova edukacija će vam u tome pomoći.

Edukacija daje kompletan pregled o liderstvu i kako koristiti liderske tehnike da bi vaš posao bio dugoročno uspješan. Na edukaciji ćete dobiti osnovne vještine, resurse i tehnike učinkovitog liderstva i upravljanja tvrtkama koje vode žene. Tijekom četverodnevne edukacije naučit ćete:
- stvoriti svijest o ulozi žene lidera i liderstva u rastu poduzeća,
- razumjeti različite koncepte liderstva i kako identificirati izazove u liderstvu specifične za žene,
- identificirati i planirati vaš najbolji liderski pristup,
- izgraditi vještine u definiranju osobnih i poslovnih ciljeva (vizija, godišnji ciljevi, mali ciljevi),
- učinkovito komunicirati u vašem poduzeću i s vanjskim čimbenicima i posebno se fokusirati na komuniciranje s komercijalnim bankama da bi uklonili barijere u pristupu financiranju,
- unaprijediti pregovaračke vještine i nositi se bolje s međukulturalnim i rodnim izazovima,
- uspješno koristiti metode za umrežavanje,
- učinkovito komunicirati s vašim partnerima korištenjem društvenih medija.

Edukacija je posebno dizajnirana za žene poduzetnice i podijeljena u dva dvodnevna modula. To će vam dati dovoljno vremena da testirate stvari koje ste naučile na prvom modulu i da stečena iskustva koristite na drugom modulu. Također, to znači da nećete morati predugo biti odsutni s vašeg posla. Prvi modul se fokusira općenito na liderstvo i menadžment i njihov značaj, dok se drugi nadopunjavajući modul fokusira na praktične aspekte, uključujući postavljanje ciljeva, upravljanje ravnotežom poslovnog i privatnog života, komunikacijske i pregovaračke vještine i umrežavanje.

Edukacija je zasnovana na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka s ovog područja. Edukacija je interaktivna i uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života i vodi vas kroz pristupe liderstvu i liderske stilove od početka do kraja. Treneri su iskusni stručnjaci s područja liderstva koji dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti liderstvo.
Edukaciju će održati APPLICATIO Training & Management (Njemačka) u suradnji s CEFE, koji su odabrani zbog njihovog praktičnog iskustva i znanja da uspješno vode poduzeća i potaknu njihov rast. Edukacija će biti održana na hrvatskom jeziku i subvencionirana je od strane Taiwan Business – EBRD Technical Cooperation Fund, a polaznice sudjeluju iznosom od 900 kuna, što pokriva edukaciju, materijale i obroke.

Da biste se prijavili, ispunite prijavni obrazac i pošaljite ga na supekv@ebrd.com i deiurir@ebrd.com i vratite nam ga do 27. studenog 2015. na iste adrese. Dodatna pitanja uputite nam e-mailom ili na telefon 01 6000 310.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docxprijavnica-liderstvo.docx (52,40 kb)