B2B međuregionalni susret sa tvrtkama iz europskih regija u Novom Sadu

Tera Tehnopolis d.o.o. poziva Vas na B2B međuregionalni susret sa tvrtkama iz europskih regija: Baden Württemberg (Njemačka), Lombardija (Italija), Rhône-Alpes (Francuska), Katalonija (Španjolska) i Flanders (Belgija).

Susret organizira Fond za podršku investicija u Vojvodini – VIP zajedno sa Europskom poduzetničkom mrežom Sveučilišta u Novom Sadu, Tera Tehnopolisom d.o.o. iz Osijeka i partnerima iz Francuske, Španjolske, Belgije, Italije, Njemačke, Dunavske regije i Slovenije. Susret će se održati 02. srpnja 2013. godine na Novosadskom sajmu.

Cilj međuregionalnog poslovnog susreta je pomoć domaćim tvrtkama u bržem i lakšem uspostavljanju kontakta i suradnje sa kompanijama iz gospodraski razvijenih europskih regija. Regije surađuju s dugoročnim ciljem podizanja svijesti, internacionalizacije i gospodarskog rasta te potiču suradnju s drugim regijama organiziranjem zajedničke gospodarsko-političke misije. Privredni sektori koji će biti zastupljeni su prehrambena industrija, poljoprivredna mehanizacija, obnovljivi izvori energije i tehnologije za korištenje biomase, kao i informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Do sada je prijavljeno ukupno 69 sudionika iz Hrvatske, Srbije, Njemačke, Italije i Španjolske.

Napominjemo da je sudjelovanje na susretu besplatno za sve sudionike, a registracija se može obaviti putem sljedećeg linka: http://4motors.talkb2b.net/home/index/Home. Rok za registraciju sudionika je 20.06.2013., a rok za zakazivanje sastanaka sa registriranim sudionicima je 24.6.2013.

Lokacija