Poslovni speed-dating u Zagrebu - Designed for Business 2016

Bavite li se dizajnom, medijima, kulturom, umjetnošću ili arhitekturom? Želite li proširiti posao van granica Hrvatske ili pronaći partnere za zajedničke projekte u sektoru kreativnih industrija?

Jeste li možda proizvođač koji svojim proizvodima želi udahnuti „novi život“? Trebate li stručnjake za branding, dizajn, nove medije?

Ili pak želite poboljšati kulturnu ponudu Vašeg grada ili regije? Zanimaju Vas zajednički projekti, razmjena iskustava, inozemni partneri?

Ako je odgovor DA, imamo rješenje za Vas!

Kako?

Dođite na gospodarske susrete „Designed for Business 2016“.

Gospodarski susreti su 1na1 sastanci koji omogućavaju brzi pronalazak potencijalnih suradnika i poslovnih partnera u regiji, EU i šire. Partneri će se susresti na prethodno dogovorenim, 20-minutnim sastancima. Sve funkcionira brzo i jednostavno!

Gdje?

U Zagrebu, u Muzeju suvremene umjetnosti.

Kada?

2. lipnja 2016. godine.

Što treba napraviti?

  • - Posjetite stranicu Designed for Business
  • - Registrirajte se i napravite kratki profil svoje tvrtke OVDJE, te napišite što nudite, odnosno što tražite (u galeriju možete dodati i fotografije svojih projekata/proizvoda)
  • - Do 12. svibnja na Designed for Business stranici, s vremena na vrijeme pogledajte profile drugih tvrtki koje su se prijavile za gospodarske susrete, i zabilježite one koje su Vam interesantne
  • - Od 12. svibnja možete početi dogovarati sastanke, ili biti pozvani na njih
  • Dođite 2. lipnja u MSU i upoznajte svoje nove poslovne partnere

Sudjelovanje na događanju je besplatno.

Lokacija